Speciale uitnodiging voor oud-bewoners van de Grote Zeeheldenbuurt

De herinnering aan de Grote Zeeheldenbuurt levendig houden. Daar zetten de bewonerswerkgroep van de Grote Zeeheldenbuurt en Woonwijze zich voor in. Iedereen die in de buurt woonde wordt daarom uitgenodigd voor een groepsfoto. Ook wordt er gewerkt aan een bijzonder boek.

Uit de bewonerswerkgroep van de Grote Zeeheldenbuurt ontstond spontaan het idee voor een afscheidsfoto met daarop zoveel mogelijk oud-bewoners. Bent u oud-bewoner? Dan bent u op zondag 23 september a.s. om 10.30 uur van harte welkom op het terrein waar voorheen de Globe stond. Daar zal dan een groepsfoto gemaakt worden met alle aanwezige oud-bewoners. Na het maken van de foto is er volop gelegenheid om samen herinneringen op te halen. Wij zorgen voor koffie en thee.

Verhalen gezocht
De Grote Zeeheldenbuurt zal door de herstructurering onherkenbaar veranderen. De bestaande woningen worden begin volgend jaar gesloopt. De bewonerswerkgroep van de buurt gaf aan de vele herinneringen aan de buurt graag vast te leggen in een verhalenboek met foto’s als blijvend aandenken. Hoe meer verhalen en foto’s, hoe mooier het boek. Samen met ons is de bewonerswerkgroep daarom op zoek naar foto’s, quotes of korte citaten van oud-bewoners. Wilt u hieraan meedoen? Dan kunt u deze mailen naar e.huizinga@woonwijze.nl of hiervoor bellen naar Ellen Huizinga van Woonwijze: (073) 656 23 82. Foto’s kunt u ook door ons laten inscannen.