Jan van Amstelstraat 79

VughtOmschrijving
“De Brigantijn: Verrassend wonen in een zee van ruimte!” Een ruime, comfortabele eindwoning, gelegen in de nog jonge woonwijk De Brigantijn.
De woning is uitstekend geïsoleerd, gebouwd in 2009 met gebruikmaking van degelijke materialen en voldoet ruimschoots aan hedendaagse eisen. De woning is goed onderhouden maar het interieur van de woning moet opgefrist worden.Globale indeling: Entree, hal met toiletruimte, meterkast en trapkast. Royale living met trapopgang naar de 1e verdieping, schuifpui aan de tuinzijde en aan de voorzijde ligt de open keuken met een kunststof inrichting. Op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Een vaste trap leidt naar de 2e verdieping.
Op deze royale zolderverdieping zijn aansluitingen voor wasapparatuur en is de standplaats van de c.v.-ketel (Intergas, Kompakt HR 36/30 uit 2009). Daarnaast is er nog ruimte om een 4e slaapkamer of hobbykamer te realiseren. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, de schuifpui is van aluminium.
De achtertuin met berging ligt op het Oosten en er is een poort achterom.We zijn de bezichtigingen gestart met kandidaten die binnen de gestelde termijn hebben gereageerd.

 

Adres
Jan van Amstelstraat 79
Postcode
5262 CP
Type woning
hoekwoning
Aantal kamers
4
Oppervlake
117 m²
Koopprijs
€ 250.000,- (kosten koper)
Koopstatus
In optie
Soort verwarming
HR-ketel
Energielabel
A / 1,02
Plattegrond
Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.