Spechtrand/Taalstraat/Torenstraat

Vanaf maandag 2 juli 2018 hebben wij 21 woningen van Woonmeij  aan de Spechtrand, Taalstraat en Torenstraat overgenomen. We proberen de overgang voor de huurders zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar kunnen ons voorstellen dat er toch nog zaken onduidelijk zijn. Hieronder vindt u lijst met veel gestelde vragen en het antwoord daarop.

V:      Hoe kan ik mijn huur betalen?
A:      Het liefst per automatische incasso. Dan betaalt u altijd op tijd. Betalen met een acceptgiro of betaalopdracht aan uw bank kan ook. Aan de balie van onze Woonwinkel kunt u alleen per pin betalen.

V:      Wat is het verschil bij de huurincasso tussen Woonmeij en Woonwijze?
A:      Er is geen verschil. Behalve dat u de huur nu aan Woonwijze betaalt. Let op: heeft u een periodieke overschrijving, verander dan op tijd het rekeningnummer naar NL35RABO0155 4031 25 t.n.v. Woonwijze.

V:      Kom ik in aanmerking voor huurtoeslag?
A:      Dat hangt af van uw inkomen, uw gezinssamenstelling en de huur die u betaalt. U vindt hier meer informatie.

V:      Hoe kan ik mijn huur opzeggen?
A:      U kunt de huur op elke dag van de maand opzeggen. Dat moet schriftelijk gebeuren, via een formulier dat u kunt ophalen in onze Woonwinkel of hier kunt invullen. Er geldt een wettelijke opzegtermijn van een maand.

V:      Waar kan ik terecht met klachten?
A:      Als u bij ons een klacht indient, doen wij er alles aan om tot een oplossing te komen. Lukt dat niet, dan is er de mogelijkheid om het geschil voor te leggen aan een onafhankelijke klachtencommissie. Meer hoe dit werkt en de voorwaarden leest u hier.

V:      Met wie moet ik contact opnemen voor reparaties?
A:      De firma Jansen Huybregts kunt u zelf rechtstreeks bellen met uw reparatieverzoeken 088-02 21 421. Voor storingen aan uw cv-installatie kunt u zelf contact opnemen met Kemkens: 088‑50 50 350. Voor spoedgevallen zijn zij 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u andere vragen of wilt u meer weten? Bel of mail ons gerust: (073) 656 23 82 of info@woonwijze.nl