Reparaties

Ik ben huurder

Wie doet wat?

Groot onderhoud omvat zaken als het repareren van daken, het vervangen van de keuken of het buitenschilderwerk. Klein onderhoud is bijvoorbeeld het bijvullen van de cv-ketel, het vervangen van een kraanleertje of het schoonmaken van dakgoten. Al het groot onderhoud is voor onze rekening, het klein onderhoud verzorgt u in principe zelf.
Als geheugensteuntje hebben we een Onderhouds ABC opgesteld. Daarin staat precies omschreven welke reparaties u als huurder moet doen en welke reparaties Woonwijze uitvoert.

Reparatieverzoek?

Werkt er iets niet goed meer in de woning en behoren wij dat te herstellen? Wij zijn u graag van dienst om het probleem te verhelpen. Reparatieverzoeken en technische klachten kunt u van maandag tot en met vrijdag melden van 8.00 uur tot 16.30 uur via telefoonnummer: 088-0221421 (voor spoedgevallen dag en nacht bereikbaar). De medewerkers van Jansen Huybregts beantwoorden alle telefoontjes. Ze helpen u graag verder.

Met de reparatieverzoek-app van Jansen Huybregts is het ook mogelijk foto’s van de schade mee te sturen. U kunt de app hier downloaden.

Direct melden

Als u het onderstaande formulier invult, neemt Jansen Huybregts contact met u op.

Reparatieverzoek

  • Bijvoorbeeld lekkage