Bouw Isabellaveld gestart: 10 nieuwe huurwoningen in 2020.

Op 26 augustus startte de bouw van woningen op het Vughtse Isabellaveld aan de Postweg. Woonwijze bouwt daar 10 sociale huurwoningen in samenwerking met de gemeente Vught en Van der Heijden Bouw. De woningen worden waarschijnlijk begin 2020 opgeleverd. De toewijzing zal deze herfst plaatsvinden.

De formele eerste handeling bestond uit het leggen van de eerste steen door wethouder Peter Pennings, Lauran van Poppel, projectleider van Van der Heijden Bouw, directeur-bestuurder van Woonwijze Charlotte Beukeboom en Rob Hulsman, voorzitter van de Huurders Belangen Vereniging van Woonwijze.

Informatie over de woningen

De woningen worden verhuurd in de huurprijscategorie tot € 607, 46.

De woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van zonnepanelen op het dak. De combinatie van een goed geïsoleerde woning en flink wat zonnecellen op het dak zorgt ervoor dat deze woningen straks een energiescore van 0 hebben (dat is bijna energieleverend).

Naast de woningen van Woonwijze komen er op het Isabellaveld 9 middeldure huurwoningen van Borgdonck (alle verhuurd) en 34 koopwoningen (alle verkocht).

Meer informatie vindt u hier.