• Succesvolle en gezellige Burendag 2015Saamhorigheid is waar het om gaat tijdens Burendag. Het was dit jaar een zeer geslaagde dag.

  • Van statig klooster tot eigentijdse woonplek Sancta Monica in Esch is een waanzinnig mooie plek om te wonen. Interesse? Neem contact met ons op!

  • Verleden tastbaar maken met ophalen herinneringenPraten over vroeger is een van de mooie activiteiten in de Molenhoek. Ook u bent welkom.

  • Honderdste Kopen naar Wens-woning verkocht Met Kopen naar Wens krijgen mensen de mogelijkheid een woning te kopen die anders met hun inkomen onbereikbaar is. Menno van Bijnen, Shalena Nuijens en hun zoontje Dean kochten onze 100ste!

  • Speciaal Woonjournaal voor Dag van het Huren Onze directeur deelt voor de Dag van het Huren het eerste speciaal hiervoor gemaakte magazine uit aan bewoner Remco Treep.

150630fotodoek

Wethouder Pennings geeft maandag startsein sloop Grote Zeeheldenbuurt

Wethouder Peter Pennings geeft maandag (12 oktober) het officiële startsein voor de herstructurering van de Grote Zeeheldenbuurt. Om 12.00 uur …

lees verder
IMG_4607

Winnaars van de Woonjournaal actie voor de Dag van het Huren blij verrast

Meer dan 150 inzendingen kwamen er binnen voor de actie die we hielden voor de Dag van het Huren. Door …

lees verder
geldhuis

Bewoners van Woonwijze hebben al jaren profijt van een lagere huur

Betaalbaarheid is voor Woonwijze al jaren een speerpunt. Onze sociale huurwoningen hebben daardoor een relatief lage prijs. Het nieuws dat …

lees verder
Goorstraat 23

Van de Goorstraat 23

Fijne starterswoning met tuin en berging in een rustige woonwijk (aan een doodlopende straat), dichtbij de dorpskern van Cromvoirt met onder andere een basisschool, kinderdagverblijf en supermarkt op loopafstand. Natuurgebied …

bekijk de woning
Kempkeshoeve 46

Kempkeshoeve 46

€ 486,79 p/m

Gelijkvloerse begane grondwoning met een open keuken. De slaapkamers zijn allebei 12 m2.

bekijk de woning